Jingle

Twee keer per dag vertel ik op NPO Radio 2 een geinig nieuwtje uit “de regio”. Dat verdient eigenlijk een eigen jingle, vond Rob Stenders. Vond ik ook.

Huh? Dit is toch Marinus de Goederen, aka a balladeer? Van Swim With Sam? Die kun je toch geen Nederlandstalige jingle laten inzingen?! Nee, eigenlijk niet.

 

Ik was al jaren stiekem fanboy en ik had hem laatst gezien op een oud- en nieuw-feest. Tenmiste, ik dacht dat hij dat was, met dat groene overhemd. Maar dat was iemand anders. Ik kende hem dus helemaal niet goed.

 

Maar ik vroeg hem toch en hij zei dus ja!
OMG, hoor dan! Bestaat er iets nog toffers?

 

Ja, het origineel: Incompatible.

 

Van zijn prachtige signature song hebben we natuurlijk geen jingle gemaakt!

Nou ja, eigenlijk wel. Maar dat mag Rob Stenders niet weten want dat is een verrassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>